BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİflas eden otel mühürlendi----

İflas eden otel mühürlendi

İflas eden otel mühürlendi
24 Haziran 2017 - 22:01 www.finansgundem.com

Marmaris'te iflas ettiğini duyuran otel, güvenlik gerekçesiyle boşaltılarak mühürlendi. Bayram tatili için rezervasyon yaptıran vatandaşlar ise bugün de otele gelmeye devam etti.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde müşterilerine iflas mesajı atan ve işletmecisi kayıp olan Hotelus Royal otel mühürlendi.

İflasını mesajla ileten otele arife gününde de rezervasyon yaptıran vatandaşlar gelmeye devam etti. Karşılaştıkları manzara karşısında şaşkınlık yaşayan tatilcileri polisler başka otellere ve şikayetlerini yapabilecekleri noktalara yönlendirdi.

Otelde zaman zaman tatilciler, otel çalışanları ve emniyet görevlileri arasında tartışma yaşandı.

Otele yeni gelen bazı tatilciler başka otel arayışına girerken, bazıları ile geri dönmek için ulaşım araçları araştırdı. Tatilcilerin büyük kısmı suç duyurusunda bulundu.

"Otel tamamen boşaltılarak mühürlendi"

Marmaris Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, sahte rezervasyon işlemlerinden kaynaklanan sıkıntıların haber alınması üzerine rezervasyon yaptıranların mağdur olmaması için Kaymakamlık koordinesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Belediye, Turizm Danışma Bürosu, Güney Ege Otelciler Birliği (GETOB), TURSAB yetkili ve görevlilerini söz konusu otele yönlendirdiği ve çalışma yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, ilk gün fazla rezervasyondan dolayı yer bulamayanlara GETOB'un yer gösterdiği vurgulanarak, "Çalışanı kalmayan otelin sağlık ve güvenlik tedbirleri için müşterilerle görüşülmüş ve durum kendilerine anlatılmıştır. Başka otelde kalmak isteyenler için indirimli oteller temin edilmiş, kalmak istemeyenler ise geriye dönmek için otel dışına alınmıştır. Sağlık ve güvenlik için otel tamamen boşaltılarak mühürlenmiştir." ifadeleri kullanıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, GETOB, Belediye personelinden oluşturulan görevlilerce mağduriyetleri engellemek açısından, otel önünde daha sonradan gelebilecek vatandaşlar için bilgilendirme masası oluşturulduğu kaydedildi.

Adli ve idari işlemlerin devam ettiği bildirildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)