BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkICBC Turkey’de üst düzey atama----

ICBC Turkey’de üst düzey atama

ICBC Turkey’de üst düzey atama
24 Nisan 2017 - 14:00 www.finansgundem.com

Mayıs 2015 tarihinden bu yana Türkiye’de hizmet veren dünyanın en büyük bankası* ICBC’nin, Türkiye’deki kuruluşu ICBC Turkey’de Perakende Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Kadir Karakurum atandı

Müşteri odaklı bir yaklaşımla, kaliteden ödün vermeksizin çok yönlü finansal hizmetler sunan ICBC Turkey’in Perakende Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine sektörün deneyimli ismi Kadir Karakurum atandı. Karakurum’un atanması, ICBC Turkey’in Türk bankacılık sektörüne girişinden bu yana yapılan ilk genel müdür yardımcılığı ataması oldu.

Pazarlama ve satış, alternatif dağıtım kanalları, kart ve ödeme sistemleri, banka sigortacılığı, müşteri ilişkileri yönetimi ve kurumsal iletişimden sorumlu olacak Karakurum, 1993 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. Yüksek lisansını aynı üniversitede İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Ana Bilim Dalında tamamladı. 1992-2013 yılları arasında özel sektörde ve bankalarda üst düzey yönetici pozisyonlarında görev aldı.

2014 yılında ICBC Turkey’in Bireysel Bankacılık kulvarını büyütme misyonuyla Bireysel Satış ve Pazarlama Bölüm Başkanı olarak göreve başlayan Kadir Karakurum, Perakende Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

20 yılı aşkın deneyiminin 16 yılını Perakende Bankacılık alanında kazanan, çalıştığı kurumlarda yapılan bir çok ankette ekipleri tarafından en iyi yöneticilerden birisi seçilmesiyle de tanınan Kadir Karakurum evli ve bir çocuk babasıdır.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)