BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİbrahim Kalın'dan Akar'ın Moskova ziyaretine ilişkin açıklama!----

İbrahim Kalın'dan Akar'ın Moskova ziyaretine ilişkin açıklama!

İbrahim Kalın'dan Akar'ın Moskova ziyaretine ilişkin açıklama!
18 Ocak 2018 - 15:47 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın Moskova ziyaretinin ardından 'tablonun daha net görüleceği' yorumunda bulundu

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, gündemde olan Afrin operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kalın'ın sözlerinden satırbaşları:

"Afrin konusu, MGK'da da ele alındı. Türkiye ulusal güvenliğine tehdit olacak her türlü gelişmeye karşı her türlü tedbiri almıştır. Bu tehdit ister PKK'dan, ister YPG'den, ister DEAŞ'tan gelsin.

Operasyonel detaylara girmeden şunu söyleyeyim, dün MGK sonrası bugün Genelkurmay Başkanımız Moskova'da görüşmeler yapıyorlar. Afrin tarafından Türkiye'ye dönük tacizler var. Türkiye'nin sınır güvenliğini ileri bir noktada sağlamak adına Afrin'le ilgili gerekli adımlar atılacaktır. Kendilerinin bugün yapacağı görüşmeler neticesinde tabloyu net bir şekilde göreceğiz.

Afrin, Münbiç veya Cerablus farketmez, atılacak adımların Suriye Kürtlerine karşı olmadığının altını çizmek istiyorum. PYD ve PKK, Kürtleri temsil etmez. Orada PYD'yi desteklemeyen ve mağdur olan Kürtler var. Soçi sürecine giderken, Suriye toplumunun bütün temsilcilerinin orada olması için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Bunların içerisinde ARaplar da olacak, Türkmenler de olacak, Kürtler de olacak ama terör örgütleri olmayacak."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)