BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHüsnü Özyeğin'in 6. kez dedelik sevinci----

Hüsnü Özyeğin'in 6. kez dedelik sevinci

Hüsnü Özyeğin'in 6. kez dedelik sevinci
02 Aralık 2016 - 09:36 www.finansgundem.com

Fiba Holding'in 71 yaşındaki patronu Hüsnü Özyeğin altıncı kez dede olma mutluluğunu yaşıyor

2.6 milyar dolarlık serveti ile yıllardır koruduğu En Zengin Türk unvanını bu yıl Murat Ülker'e kaptırıp ikinciliğe gerileyen Hüsnü Özyeğin, bir kez daha dede oldu!

Dünyanın da 666'ncı zengini olan Fiba Holding'in 71 yaşındaki patronu Hüsnü Bey'e bu mutluluğu altıncı kez yaşatan ise, kızı Ayşecan Özyeğin Oktay. 2007 Eylül'de evlenen Ayşecan Özyeğin-Görkem Oktay çifti de, böylece Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, her zaman söylediği 'Üç çocuk yapın' tavsiyesine uymuş oldu. İki oğulları olan çifte Allah bu kez de bir erkek bebek nasip etmiş. Ayşecan Hanım, önceki gün Amerikan Hastanesi'nde oğulları Alp'i dünyaya getirdi.

500 BİN $ GELENEĞİNE DEVAM MI?

Oğulları Murat Özyeğin ve 2012 yılında boşandığı eşi Edvina Sponza'dan da ikisi kız üç torunu olan Hüsnü-Ayşen Özyeğin çifti, böylece torunları altılamış oldu. Bu arada Hüsnü Bey, 2003 yılında doğan ilk torunu Lal Özyeğin'in hesabına 500 bin dolar yatırmış; aynı rakam diğer dört torunu için de telaffuz edilmişti. Eminim Hüsnü Bey, aynı cömertliği altıncı torunu Alp için de gösterecektir.

Sabah-Bülent Cankurt

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)