Ana SayfaRöportajlarHüseyin Özkaya’dan Moody’s bombası---

Hüseyin Özkaya’dan Moody’s bombası

1 / 8
Hüseyin Özkaya’dan Moody’s bombası
27 Ağustos 2014 - 08:55 www.finansgundem.com

SERAP SÜRMELİ – FINANSGUNDEM.COM

Cumhurbaşkanlığı seçiminin son 48 saatinde Türkiye Moody’s krizi yaşadı. Dünyaca ünlü derecelendirme kuruluşu koca ülkeyi deyim yerindeyse ‘ters köşe’ye yatırdı. Tabi haliyle, tepkiler yanardağ oldu, patladı. Eleştiri lavları Moody’s’i sağdan, soldan yakarken, en ilginç çıkış Odebank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya’dan geldi. Özkaya’ya göre Moody’s’e söz söylemek kimlerin hakkıydı?

Dün birinci bölümünü yayınladığımız ve büyük bir okur kitlesi tarafından keyifle ‘tık’lanan dev röportajda ikinci bölüm, en az ilki kadar heyecan verici. Çünkü Hüseyin Özkaya, Finansgundem.com’da, yeni bir Moody’s tartışmasının fitilini ateşledi.

Dış ticaret açığı sorununu çözecek formülü de veren Özkaya, özel sektörün borç krizi riski için neler söyledi? Hangi firmaları gözaltına aldıklarını ifade etti? Küresel ekonomiye yönelik kaygılarını Finansgundem.com’la paylaşan Odeabank Genel Müdürü Özkaya, Türk bankaların karşılaşabileceği olası bir krizi nasıl anlattı? 

 Ve özel hayatının sırları… Ailesi, sporculuğu, tutkuları…

İşte Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya röportajının bomba gibi ikinci bölümü…

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster