BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiHP Türkiye'den defileli satış----

HP Türkiye'den defileli satış

HP Türkiye'den defileli satış
28 Nisan 2016 - 07:02 www.finansgundem.com

Moda markası Harvey Nichols’la işbirliğine imza atan HP Türkiye HP Spectrex360 ve Envy 13’ü, bir defileyle satışa çıkardı

HP Türkiye, moda markası Harvey Nichols’la işbirliğine imza atarak Premium serisi dizüstü bilgisayarları HP Spectrex360 ve Envy 13’ü, bir defileyle satışa çıkardı. Ayrıca bu ürünler Harvey Nichols’ın mağazalarında da satışa sunuldu. Markanın vitrin tasarımları arasında da yerini aldı.

Türkiye’de düzenlenen basın toplantısıyla yeni ürün gamını duyuran HP’nin Türkiye Genel Müdürü Filiz Akdede, bilgisayar pazarı hakkında bilgi vererek sektörün yılın ilk üç ayında IDC rakamlarına göre 458 bin adetlik satış gerçekleştirdiğini söyledi. Akdede, geçen yıla göre sektörde düşüş yaşansa da kendilerinin yüzde 26’lık payla lider konumda olduğunu belirtti.
Yeni ürünlere de değinen Akdede, teknoloji ile Modayı bir araya getirdiklerini, lüks tasarımla güçlü dizüstü teknolojisinin yeniden keşfedilmesini amaçladıklarını kaydetti. Akdede, “HP Spectre x360’tan elde ettiğimiz deneyimlere dayanarak, Premium PC’ler pazarını yeniden tanımlamayı sürdürürken Windows 10 cihazlarının tüketicilere vereceklerini de en yüksek seviyeye çıkarıyoruz” dedi.

Sadece 1.1 kilogram

Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarlarından biri olduğu belirtilen HP Spectre 13, Türkiye’de haziran ayında satışa çıkacak. Model için ön sipariş alınmaya da başlandı. HP’nin yeni dizüstü bilgisayarı sadece 1.1 kg ağırlığında. Haziran ayına kadar ön siparişi toplanacak ürünün satış fiyatı 6 bin 499 TL olarak belirlendi.

‘Kategori yarattık’

HP MEMA Kategori Müdürü Vishnu Taimni de, Türkiye’de gerçekleştirilen bu işbirliğinin dünyaya örnek olacağını belirterek, “Bilgisayar tarafından her ihtiyaca ve beğeniye uygun kişiselleştirilmiş ve güzel tasarımlı ürünler geliştirmeye devam edeceğiz. Spectre Special Edition gibi ürünlerimizle dünyada oluşan bu yeni trende yön vermenin de ötesine geçerek yeni kategoriler yaratıyor, yeni teknolojiler keşfediyoruz” diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)