BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriHopi, BP ile akaryakıt sektörüne girdi----

Hopi, BP ile akaryakıt sektörüne girdi

Hopi, BP ile akaryakıt sektörüne girdi
30 Ağustos 2016 - 04:36 www.finansgundem.com

Alışveriş uygulaması Hopi, akaryakıt şirketi BP ile anlaşarak akaryakıt sektörüne girdi

Alışveriş uygulaması Hopi, BP ile anlaşarak akaryakıt sektörüne girdi. Hopi’liler, BP Türkiye istasyonlarından yapacakları akaryakıt alışverişlerinde Paracık kazanıp harcayabilecekler. Lansmana özel kampanya süresince BP Türkiye istasyonlarından toplam 325 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yapan Hopi’liler 25 TL değerinde 25 Paracık kazanacak. Ayrıca Hopi’lilerin yıl boyunca BP istasyonlarından yaptığı her alışveriş yüzde 3 Paracık kazandıracak. Hopi’liler kazandıkları Paracık’ları yine BP istasyonlarındaki yakıt alışverişlerinde kullanabilecek.

Hopi’nin büyümesi akaryakıtla ivme kazanacak

Üye marka ağını farklı sektörlerden katılımlarla sürekli genişlettiklerini vurgulayan Hopi Genel Müdürü Onur Erbay şöyle konuştu:

“Hopi’lilere alışverişin her noktasında hizmet vermeye kararlıyız. BP ile yaptığımız işbirliği, hem üyelerimizin alım gücünü artıracak hem de Hopi’nin büyümesine ivme kazandıracak çok önemli bir gelişme. Hopi’liler lansman kampanyası kapsamında kazandıkları 25 Paracık’ın yanı sıra yıl boyunca tüm akaryakıt alışverişlerinden yüzde 3 Paracık kazanacaklar.”

BP, Hopi’yle müşteri memnuniyetini artıracak

Hopi’nin akaryakıt sektörüne BP Türkiye ile girmesinden son derece mutlu olduklarını belirten BP Türkiye Genel Müdürü Martin Thomsen şunları ifade etti:

“Bizim için müşterilerimize sunduğumuz ışık hızında hizmet ve müşterilerimizin memnuniyeti çok önemli. Müşterilerimize sunduğumuz sadakat programları ve yaratıcı kampanyalar ile onların ihtiyaçlarına tam yanıt vermeyi hedefliyoruz. Hopi ile yaptığımız akaryakıt sektöründeki bu ilk işbirliği sayesinde müşterilerimiz istasyonlarımızda daha da büyük avantajlar elde edecek ve Hopi uygulaması ile kazançlı çıkacaklar.”

BP’nin Hopi lansman kampanyasından 26 Ağustos – 30 Eylül 2016 tarihleri arasında kampanyaya katılan BP istasyonlarından akaryakıt alışverişi yapan Hopi’liler yararlanabiliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)