BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHollanda Başbakanı Rutte'den Trump'a sert eleştiri----

Hollanda Başbakanı Rutte'den Trump'a sert eleştiri

Hollanda Başbakanı Rutte'den Trump'a sert eleştiri
17 Mayıs 2018 - 12:37 www.finansgundem.com

Hollanda Başbakanı Rutte, "ABD'nin İran anlaşmasından çekilme kararı saçmalık." dedi.

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, İran ile varılan nükleer anlaşmadan çekilme kararı nedeniyle ABD Başkanı Donald Trump'ı eleştirdi.

Rutte, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin liderlerini bir araya getiren gayriresmi akşam yemeği toplantısı sonrası Hollanda basınına açıklamalarda bulundu.

"ABD kendi başına işler yapıyor"

Haberlere göre, Mark Rutte, "ABD'nin İran anlaşmasından çekilme kararı saçmalık. ABD, başka konularda da müttefiklerini dikkate almadan kendi başına işler yapıyor. Bu iyi değil." ifadesini kullandı.

AB'nin, ABD'yi bu konuda ısrarla uyardığını belirten Rutte, "Cumhurbaşkanı (Emmanuel) Macron ısrarla yapmaması gerektiğini savundu, Almanya Cumhurbaşkanı Angela Merkel de 'yapma' demesine rağmen, iki gün sonra yine de bunu yapacağını söyledi." diye konuştu.

ABD Başkanı Trump, 8 Mayıs'ta ülkesinin, 5+1 ülkeleri ile İran arasında yapılan nükleer anlaşmadan çekilme kararını açıklamıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bu dünyadan biri17 Mayıs 2018 12:56

    İyi ki Avrupada aklı başında insanlar var. İnsanlar boşuna Avrupada yaşamak için istekte bulunmuyor. Kimse niye Arap ülkelerine gitmek istemiyor diye sormak lazım. Öyle ya Müslümanlıksa Müslümanlık, şeriatse şeriat. Niye dinsizlerin çok olduğu ülkelerde demokrasi ve insan hakları var diye bir düşünseler bulacaklar.