BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisHikmet Baydar yazılarıyla aramızda----

Hikmet Baydar yazılarıyla aramızda

Hikmet Baydar yazılarıyla aramızda
26 Ağustos 2016 - 08:39 www.finansgundem.com

Finansgundem.com, Hikmet Baydar’la bir kat daha güçlü... Tepeden tırnağa Ekonomist Baydar, yeni köşesinden uluslararası piyasaların nabzını tutacak. Gündem ondan sorulacak...

İktisatçı, bankacılara bankacılık öğreten bir hoca, SPK ileri düzey lisansa sahip bir uzman, Türkiye’den uluslararası davetler alan önemli bir isim, “The Best Mega Trader” Hikmet Baydar, 3. Göz’le Finans Gündem Yazı Ailesi’ne katılıyor.

Sigorta dünyasında, aracı kurumlarda, yatırım fonlarında, yatırım ortaklıklarında ve bankalarda üst düzey görevler yapan, sanayi ve ticaret odaları üyelerine, ekonominin özel sektördeki aktörlerine global krizlerden, faiz ve kur risklerinden korunma yollarını öğreten, 2005’ten bu yana kurumsallaşma ve kredibiliteleyi artırmada danışmanlık hizmeti veren Baydar, yorumculuğu ve yazılarıyla da kamuoyunun yakından tanıdığı ünlü bir Ekonomist.

Hikmet Baydar artık müthiş bilgi birikimini ve kalemdeki ustalığını, yılların kazandırdığı tecrübeyle buluşturarak, gündeme ve olaylara geniş bir açıdan yeni bir bakış getirecek. Döviz, faiz, uluslararası piyasalar, makro ekonomi bundan böyle onun köşesinden okunacak.

3. Göz piyasalara sizin için bakacak, görülmeyeni görecek, yazılmayanı yazacak.

Yeni bir haftaya kehanetlerle değil, verilerle, uzman yorumuyla, doların geleceği hakkında bilgi sahibi olarak başlamak istemez misiniz?

İlk yazı Pazartesi. Bomba gibi bir konuyla...

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)