BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHelin Avşar boşanma nedenini açıkladı!----

Helin Avşar boşanma nedenini açıkladı!

Helin Avşar boşanma nedenini açıkladı!
29 Eylül 2016 - 17:40 www.finansgundem.com

6 ay önce Serhan Bora ile evlenen Helin Avşar boşanma kararının ardından "Aklınızda Kalmasın" programında konuştu.

Helin Avşar yaptığı açıklamada, "Uzaklaşınca da yaptığın kendi hatalarını da görüyorsun. Ben böyle bir süreçte değilim; kararı verdim, boşanma davasını açtık. İlk defa buradan söyleyeyim. Biz anlaşarak boşanıyoruz. Biz birbirimize o şansları birbirimize verdik. Olmayınca olmuyor. Hiçbir zaman kötü bir boşanma tartı değil. Her zaman dost kalacağız. İkimiz de Akrep burcuyuz, belki de ondan. Ben beceremedim, karşıdaki beceremedim konusu, çok hazır değildik. Bunları düşünüyorum. Bende de, karşı tarafta da hatalar vardı. Ama çok şükür sonucu kötü bir şekilde değil, dostane bir şekilde verdik. Kararı alırken zorlandım, boşanmak kolay bir şey değil. Evlilik saygı duyulması gereken bir durum." dedi.

20 ŞUBAT'TA DÜNYA EVİNE GİRMİŞTİ

Sanatçı Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar ile Serhan Bora 20 Şubat'ta yapılan sade bir nikah töreni ile dünya evine girmişti.

"BİZ SEVEREK VE DOST KALARAK AYRILIYORUZ"

Helin Avşar daha önce instagram hesabından da yaptığı açıklama, "Kimsenin gücenmesine kimsenin kırılmasına kıyamayan bir insan olarak doğruyu paylaşayım. Eşimle uzun zamandır, evleneli 6 ay olsa da anlaşarak boşanıyoruz. Birbirimizi kırdık mı; hayır! Ben hep ona saygı duyacağım. Biz severek ve dost kalarak ayrılıyoruz" diye konuşmuştu.

Serhan Bora ise konuyla ilgili olarak, "Güzel başladı, güzel bitti. Hayat var, pişmanlık yok" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)