BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatHDI SİGORTA'DA ATAMALAR SÜRÜYOR----

HDI SİGORTA'DA ATAMALAR SÜRÜYOR

HDI SİGORTA'DA ATAMALAR SÜRÜYOR
22 Nisan 2009 - 15:15 www.finansgundem.com

HD Sigorta'da iki yeni atama daha yapıldı. Fatih Üç, HDI Sigorta Oto Dışı Hasar Müdürlüğüne, Öznur Öktem ise Kurumsal Satış Müdürlüğüne getirildi.

HDI Sigorta Oto Dışı Hasar Müdürlüğü’ne 10 Mart 2009 tarihi itibarıyla Fatih Üç atandı. 1977 Manisa doğumlu olan Fatih Üç, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1999 yılında mezun oldu. Avukatlık stajının ardından bir süre serbest avukat olarak çalıştı. Fatih Üç, sigortacılık sektöründeki kariyerine 2004 yılında Ergoİsviçre Sigorta A.Ş.’de Rücu-Hukuk Servisi’nde başladı. Daha sonra Hasar Servisi’nde görev aldı. Fatih Üç, HDI Sigorta A.Ş.’deki görevine başlamadan önce Ergoisviçre Sigorta A.Ş.’de Hasar Servisi Müdür Yardımcısı olarak çalışıyordu. Üç, aynı zamanda İstanbul Barosu Sigorta Hukuku Komisyonu üyesi. Öznur Öktem, HDI Sigorta Kurumsal Satış Müdürlüğü’ne atandı HDI Sigorta Kurumsal Satış Müdürlüğü’ne 4 Mart 2009 tarihi itibariyle Öznur Öktem atandı. 1961 doğumlu Öznur Öktem, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Sigorta sektöründeki kariyerine 1985 yılında Genel Sigorta A.Ş 'de Risk Mühendisi olarak başladı. 1987 yılında Yapı Kredi Sigorta'da Yangın Müdür Muavinliği görevini üstlendi. Ardından sırasıyla Universal Sigorta’da Yangın Servisi Müdürlüğü, İsviçre Sigorta'da Risk Mühendisliği Servisi, Yangın Kurumsal Pazarlama ve Yangın Servisi’nin bağlı olduğu Yangın Grup Müdürlüğü, Bayındır Sigorta'da Teknik Servisler Acenteler ve Pazarlama Servisi’nden sorumlu Genel Müdür Muavinliği, Türk Nippon Sigorta ve Tekfen Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş 'de Genel Müdür Yardımcılığı yaparak çalışma hayatını sürdürdü. Bir süre STG Turizm ve Seyahat Şirketi’nde genel müdür olarak görev yapan Öktem, HDI Sigorta’daki yeni göreviyle sigorta sektörüne geri döndü. İki çocuk annesi olan Öktem, İngilizce biliyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)