BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'de 'yanlış alarm' skandalı----

ABD'de 'yanlış alarm' skandalı

ABD'de 'yanlış alarm' skandalı
30 Haziran 2016 - 16:40 www.finansgundem.com

ABD'nin Maryland eyaletindeki Joint Base Andrews askeri üssünde silahlı saldırı alarmı verildi. Sonrasında üste verilen alarmın "hatalı" olduğu, üste silahlı saldırgan bulunmadığı bildirildi

ABD Washington'daki Andrews havaalanında silahlı saldırı düzenlendi haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Olayın bir silahlı saldırı değil tatbikat olduğu belirtildi.

Silahlı saldırgan alarmının verildiği üste bugün saldırı tatbikatı vardı. ABD Savunma Bakanlığı yetkilileri Andrews Üssü'nde silahlı saldırgan olmadığını, üstteki tatbikatın yanlış anlaşıldığını açıkladı.

Saldırı haberi ilk olarak ABD başkanlarının seyahatlerinde kullandığı Air Force One uçağının da tutulduğu Andrews Askeri Üssü tarafından duyuruldu. Daha sonra ise ABD Savunma Bakanlığı bir açıklama yaparak askeri üste silahlı saldırgan olduğunu duyurmuştu.Tesisteki personel güvenli alanlara sevk edilirken, olaya müdahale etmesi için görevlendirilen ekibin de askeri üsse ulaştığı ve operasyon başlattığı belirtilmişti. Ancak gelen son haber şok etkisi yarattı. Havalimanındaki silahlı saldırgan haberi yalan çıktı, olayın tatbikat amaçlı yaşandığı bildirildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)