BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHastanelerde jandarma dönemi!----

Hastanelerde jandarma dönemi!

Hastanelerde jandarma dönemi!
30 Temmuz 2018 - 13:14 www.finansgundem.com

Sağlık personellerine yönelik şiddet olaylarının önlenmesi için hastanelerde, polisin yanı sıra jandarma da görev yapmaya başladı.

Hastanelerde sağlık personellerine yönelik şiddet olaylarının önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, kamu hastanelerinde jandarma da görev yapacak.

Herhangi bir şiddet olayında polisle birlikte hareket edecek jandarma 24 saat hastanede bulunacak.

"Caydırıcılık noktasında da çok etkili olacağını düşünüyorum"
Edirne Tabip Odası Başkanı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastanelerde sağlık personellerine yönelik şiddet olaylarının önlenmesi açısından alınan güvenlik tedbirlerin önemli olduğunu vurguladı.

Jandarmanın polisle birlikte hastanede görev yapmasının caydırıcılık açısından önemli bir tedbir olduğunu ifade eden Tanrıkulu, "Jandarma ve polisin hastanede birlikte olması doğru bir uygulama. Caydırıcılık noktasında da çok etkili olacağını düşünüyorum." dedi.

Tanrıkulu, sağlık personellerine yönelik şiddet olaylarına ilişkin ceza kanununda bazı değişiklikler yapılması gerektiğini de vurguladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)