BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHalkbank'tan eğlenceli reklam filmi----

Halkbank'tan eğlenceli reklam filmi

Halkbank'tan eğlenceli reklam filmi
24 Mayıs 2017 - 16:25 www.finansgundem.com

Halkbank’ın yeni reklam filminde Şahan Gökbakar gelin oldu

Halkbank, 79. kuruluş yıldönümüne özel Halk Günü Kredisi’ni Şahan Gökbakar’ın başrolünde oynadığı reklam filmiyle duyurdu. Halkbank’ın yeni reklam filminde gelin rolüyle izleyicilere sürpriz yapan Şahan Gökbakar, davetlilerin altın takmadığı düğünde çözümü Halk Günü Kredisi’nde buluyor. “Halk İster Halkbank Yapar” sloganlı reklam filminde bankanın düşük faizli, avantajlı Halk Günü Kredisi tanıtılıyor.
Her yıl Mayıs ayında bankanın kuruluş yıldönümüne özel olarak sundukları avantajlı Halk Günü Kredisi’ni bu yıl eğlenceli bir reklam filmiyle duyurmak istediklerini belirten Halkbank Kurumsal İletişim Daire Başkanı Neşet Dereli şunları ifade etti:

“Halk Günü Kredisi reklam filminde müşterilerimize her koşulda en uygun seçenekleri sunan bir banka olduğumuzu vurguluyoruz. Şahan Gökbakar’ın eğlenceli yeni gelin performansıyla yine akıllarda kalacak ve izleyiciye keyifli dakikalar yaşatacak bir çalışmaya imza attık.”

Altın takılmayan düğünde genç çift soluğu Halkbank’ta alıyor

Halk Günü Kredisi reklam filminde gelini canlandıran Şahan Gökbakar’a damadın amcası çeyrek altın yerine çeyrek kokoreç takıyor. Gökbakar, gözleri yaşlı biçimde kokorecini yerken düğün salonunun sahibi parasını istemek için geliyor. Ne yapacağını bilemeyen gelin ve damat, 23 Mayıs’ın Halk Günü Kredisi zamanı olduğunu hatırlayınca derin bir nefes alıyor.

Halk Günü’nde faiz oranı yüzde 1,13’den başlıyor

Halkbank, farklı ihtiyaç ve beklentilere uygun olarak geliştirdiği kredilerle, müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına uygun koşullarda çözümler sunmaya devam ediyor. “Halk İster Halkbank Yapar” anlayışıyla kuruluş yıldönümüne özel Halk Günü Kredisi sağlayan Banka, yüzde 1,13’den başlayan faiz oranlarıyla 79 bin TL’ye kadar kredi kullandırıyor. Müşteriler, Halk Günü Kredisi’nde geri ödemelerini 48 aya kadar uygun vade ve kolay ödeme seçenekleriyle gerçekleştirebiliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)