BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHalkbank'ta yönetim yeniden şekillendi----

Halkbank'ta yönetim yeniden şekillendi

Halkbank'ta yönetim yeniden şekillendi
22 Temmuz 2017 - 10:03 www.finansgundem.com

Halkbank'ın üst yönetiminde değişiklikler yapıldı. 14 olan genel müdür yardımcısı sayısı 10'a indirildi

Kamu bankalarında yönetim katında değişiklikler devam ediyor. Halkbank'ta genel müdür yardımcılarının bir kısmı görevden alındı.

Bankanın dün yapılan yönetim kurulu toplantısında bazı kararlar alındı. Yönetimdeki bu değişikliğin nedeni olarak ise sahayı ve müşteriyi iyi tanıyan, hareket kabiliyeti daha yüksek olan kişiler yönetime getirildi.

Bankada görev yapan genel müdür yardımcılarından Murat Oktay, Erdal Erdem, Hasan Ünal, Mustafa Aydın, Ömer Faruk Şenel ve Salim Köse görevlerinden alınarak yerlerine BDDK'nın onayına müteakiben Hasan Tuncay, Levend Torusdağ, Mustafa Çödek, Yusuf Duran Ocak, Ergin Kaya, Hakan Eryılmaz ile Metin Köstek'in atanmasına karar verildi.

Bunun yanısıra Teftiş Kurulu Başkanı Ali Ulvi Sargon'un da yetkileri elinden alınarak genel müdürlüğe çekildi. Teftiş Kurulu Başkanlığı'na Kadir Yaylak getirildi.

Atamaların hepsi banka içerisinde gerçekleşti. Daha önce banka dışından yapılan atamalar yönetimde huzursuzluk yaratmıştı. Bu atamaların Banka içerisinden olmasına daha önce banka genel müdür yardımcısı olan ve şimdiki genel müdür Osman Arslan'ın etkili olduğu söyleniyor.

Genel Müdür Osman Arslan yeni ekibini saha, müşteri ve KOBİ odaklı olarak oluşturdu.

ETİKETLER :