BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHalkbank, faaliyetlerini uzak Asya'ya taşıdı----

Halkbank, faaliyetlerini uzak Asya'ya taşıdı

Halkbank, faaliyetlerini uzak Asya'ya taşıdı
24 Mayıs 2016 - 14:47 www.finansgundem.com

Halkbank, Singapur'da temsilcilik ofisi açtı

Son yıllarda başarıyla gerçekleştirdiği halka arz, sendikasyon, bono ihraçları ve uluslararası finans kuruluşlarıyla yaptığı uzun vadeli kredi anlaşmaları yoluyla uluslararası para ve sermaye piyasalarındaki etkinliğini artıran Halkbank, faaliyetlerini Asya'ya da taşıma kararı aldı.

Asya-Pasifik bölgesindeki uluslararası kurumsal yatırımcılar ve muhabir bankalar ile ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla açılan temsilcilik ofisi, Ocean Financial Centre’da faaliyete geçti.

Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, “Güçlü ve istikrarlı büyüme potansiyeliyle öne çıkan Singapur’da açılan temsilcilik ofisimiz, küresel bir banka olma yolculuğumuzda bize önemli katkılar sağlayacak” dedi.

Asyalı yatırımcıların Halkbank ile ilgili güncel gelişmelerden haberdar edilmesini sağlayacak olan Singapur temsilcilik ofisi, yatırımcılara bankanın faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yapacak. Ayrıca, uluslararası finans sektörü temsilcileriyle birebir görüşmeler ile Asya-Pasifik bölgesinde muhabir bankacılık ağının genişlemesine imkan vererek bu alandaki faaliyetlerin güçlenmesini sağlayacak.

"Singapur global bir çekim merkezi"

Küresel bir banka olma vizyonuyla hareket ettiklerini ve bu kapsamda faaliyete geçtikleri Singapur’un güçlü ve istikrarlı büyüme potansiyeliyle öne çıktığını belirten Taşkesenlioğlu, şunları söyledi:

"Asya - Pasifik bölgesine yakınlığı ile stratejik önem arz eden Singapur, güçlü altyapısı ve ticaret bağlantıları ile yatırımcılara ve geniş Asya pazarına erişim imkânı sunan global bir çekim merkezi. Temsilcilik Ofisi aracılığıyla özellikle Asya-Pasifik bölgesindeki uluslararası kurumsal yatırımcılar ve muhabir bankalar ile ilişkilerin geliştirilmesini ve uluslararası bankacılık hizmetlerimizi bir basamak daha yukarı taşımayı amaçlıyoruz."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)