BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringHalk Leasing'den tahvil ihracı ----

Halk Leasing'den tahvil ihracı

Halk Leasing'den tahvil ihracı
17 Eylül 2012 - 12:44 www.finansgundem.com

Halk Leasing 19 Eylül itibarıyla 24 ay vadeli, 3 ayda bir kupon ödemeli ve değişken faizli, 75 milyon TL tutarında tahvil ihracına başlıyor

Halk Leasing 19 Eylül itibarıyla 24 ay vadeli, 3 ayda bir kupon ödemeli ve değişken faizli, 75 milyon TL tutarında tahvil ihracına başlıyor. Şirket, tahvil ihracıyla müşterilerine güvenli ve yüksek getirili bir yatırım imkânı sunuyor. Tahvil ihracı için talep toplama işlemi 19-20-21 Eylül tarihlerinde Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderliğinde yürütülecek. Halk Leasing, tahvil ihracına gelecek talep doğrultusunda gerçekleştireceği tahvil ihracını 100 milyon TL’ye kadar artırmayı planlıyor.
Türkiye’nin öncü ve lider KOBİ Bankası Halkbank’ın bağlı ortaklığı Halk Finansal Kiralama A.Ş., ilk tahvil ihracını gerçekleştirmek için geri sayıma başladı. 24 ay vadeli, 3 ayda bir kupon ödemeli ve değişken faizli tahvil için 19-20-21 Eylül tarihlerinde Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderliğinde talep toplanacak. Şirket, 75 milyon TL tutarında gerçekleştireceği tahvil ihracını yüksek talep olması durumunda 100 milyon TL’ye kadar artırmayı planlıyor. Tahvilin getiri oranı ise benzer vadedeki devlet iç borçlanma senetlerinin getirisi üzerine ek 175 baz puan olarak belirlendi.
Halk Leasing gerçekleştireceği bu tahvil ihracıyla farklı ürün ve hizmetleri müşterilerinin hizmetine sunmaya devam ediyor.
Tahvil ihracına ilişkin izahname ve sirküler Halk Leasing’in www.halkleasing.com.tr, Kamu Aydınlatma Platformu’nun www.kap.gov.tr ve Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin www.halkyatirim.com.tr adresli internet sitelerinde yayınlanacak olup yatırımcıların incelemesine sunulacaktır.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)