BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringHalk Faktoring 2 yılda ilk 15'te----

Halk Faktoring 2 yılda ilk 15'te

Halk Faktoring 2 yılda ilk 15'te
08 Ocak 2015 - 09:19 www.finansgundem.com

Halk Faktoring henüz ikinci yılında, geçen yılın eylül sonu itibariyla sektörde ciro sıralamasında ilk 15 içinde yer aldı

Halk Faktoring Yönetim Kurulu Başkanı ve Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Erdal Erdem, 2013 yılı başında faaliyete geçen Halk Faktoring'in, Halkbank'ın yurt geneline yaygın, ağırlıklı KOBİ'lerden oluşan müşterilerine finansal market anlayışı ile hizmet vermeyi amaçladığını söyledi.

KOBİ'lerin yanı sıra kurumsal ve ticari firmalara da hizmet vererek bin 500'e yakın müşteriye ulaştıklarını ifade eden Erdem, Halk Faktoring'in henüz ikinci yılında, geçen yılın eylül sonu itibariyla sektörde ciro sıralamasında ilk 15 içinde yer aldığına dikkat çekti.

Erdem, ilk 2 yıl içinde geldikleri noktanın önümüzdeki dönem sektöre yapacakları katkının da önemli bir göstergesi olduğunu ve bu nedenle 2015 şirket bütçelerini sektör büyüme oranlarının üzerinde hedeflediklerini vurguladı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kel aliço25 Şubat 2015 01:57

    Halk faktoringin gen mdr on numara. Tam piyasa adami. Onumuzdeki yil ilk 8 i zorlar. Bence halk faktoringe fazla olan bu adami bankada genel mudur yardimcisi yapmali.