BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisHalkbank’ta GMY Eryılmaz görevden ayrıldı----

Halkbank’ta GMY Eryılmaz görevden ayrıldı

Halkbank’ta GMY Eryılmaz görevden ayrıldı
24 Ekim 2018 - 13:49 www.finansgundem.com

Hazine Yönetimi ve Uluslararası Bankacılık'tan sorumlu isim Hakan Eryılmaz ile bankanın yolları ayrıldı.

Halkbank’ta bir hafta arayla üst yönetimde ikinci ayrılık yaşandı. Geçtiğimiz hafta sonu KOBİ ve Esnaf Bankacılığı'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Levend Torusdağ emeklilik nedeniyle görevinden ayrılmıştı. Bugün de Genel Müdür Yardımcısı Hakan Eryılmaz’ın görevden ayrıldığı öğrenildi. Eryılmaz, bankada Hazine Yönetimi ve Uluslararası Bankacılık’tan sorumlu isimdi.

KAP'A AÇIKLAMA

Halkbank tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yapılan açıklamada, "Bankamız Hazine Yönetimi ve Uluslararası Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sayın Hakan Eryılmaz görevinden ayrılmıştır." ifadelerine yer verildi.
 
Hakan Eryılmaz kimdir?

1972 yılında  Çankırı’da doğdu.  Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi İstatistik Bölümü’nden mezun oldu. Yeditepe Üniversitesi’nde Finans ve Bankacılık bölümünde yüksek lisans yaptı. 1995 yılında, Yapı Kredi Bankası Yatırım Bankacılığı bölümünde Uzman Yardımcısı olarak kariyerine başladı. 1998 - 2005 yılları arasında  BNP-Ak-Dresdner Bankası’nın hazinesinde çeşitli görevlerde bulundu. 2005-2013 yılları arasında özel sektörde farklı finans kurumlarında Genel Müdür Yardımcısı, Kurucu  ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalıştı.

Kasım 2013 tarihinde Ziraat Finans Grubunda, Ziraat Portföy Yönetimi A.Ş.’ye Genel Müdür olarak  göreve başladı.  Kasım 2013 - Haziran 2014 arasında Ziraat Yatırım’da, Haziran 2014 - Ağustos 2017 arasında da Ziraat Portföy Yönetim’de  Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak görev yaptı.  Evli ve bir erkek çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir. 01.08.2017 tarihinden itibaren Hazine Yönetimi ve Uluslararası Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Halkbank GMY Torusdağ görevinden ayrıldı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)