BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHakkari'den yürek yakan haberler! Şehit ve yaralılar var----

Hakkari'den yürek yakan haberler! Şehit ve yaralılar var

Hakkari'den yürek yakan haberler! Şehit ve yaralılar var
27 Ekim 2016 - 14:11 www.finansgundem.com

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nin Güven Dağı bölgesinde bu sabah PKK'lı teröristlerin havanlı saldırısında 1 asker şehit oldu. Aynı bölgede mayına basan 1 asker de ağır yaralandı.

Çukurca İlçesi'nin Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Güven Dağı bölgesinde, operasyonda olan askeri timlere, bu sabah PKK'lı teröristler tarafından havanlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 asker şehit oldu.

Aynı bölgede sürdürülen operasyon sırasında teröristlerin yerleştirdiği mayın patlaması sonucu da 1 asker ağır yaralandı.

Bölgede operasyonlar sürüyor.

YÜREK YAKAN HABERLER PEŞ PEŞE GELDİ

Sabah saatlerinde ilk kötü haber Bingöl'den gelmişti. Bingöl'ün Kiğı ilçesinde yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 1 asker şehit oldu. Ardından Siirt'in Kurtalan ilçesinde, askerlerin nöbet tuttuğu kulübeye yıldırım düştü ve 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

ÇUKURCA'DA 5 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 5 terörist etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) yapılan açıklamada, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde birliklere saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 5 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Bingöl’ün Genç ilçesinde icra edilen operasyonda ise bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin silahı ile birlikte (1adet AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği, 2 el bombası) yakalandığı, tespit edilen sığınakta, 1 RPG-7 roketatar, bir tabanca, 3 RPG-7 roketatar mühimmatı, 10 el bombası, 1 telsiz, 3 büyük tüp,6 sırt çantası ve erzak ele geçirildiği ifade edildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)