BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHakan Fidan iddiası yalanlandı----

Hakan Fidan iddiası yalanlandı

Hakan Fidan iddiası yalanlandı
01 Mart 2016 - 22:08 www.finansgundem.com

TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkan'ı Emrullah İşler, Hakan Fidan'ın komisyona bilgi vereceği iddialarını yalanladı.

TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, komisyonun, düzenleyeceği toplantının gündemini üyelerine, davet edilen kurum ve kuruluşlara, siyasi parti gruplarına ve TBMM Başkanlığına resmi yazıyla duyurduğunu belirterek, Komisyon Başkanlığı tarafından ilan edilmeyen toplantı haberlerine itibar edilmemesini istedi.

İşler, yaptığı yazılı açıklamada, komisyonun Devlet İstihbarat Hizmetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı Kanunu'nun ilgili maddesi uyarınca kendisine verilen görev ve yetkiler çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

İşler, şunları kaydetti:

"Mezkur kanun uyarınca görüşmelerini kapalı oturumlarda yapan komisyonumuzun çalışmalarında gizlilik esastır. Bununla birlikte komisyon toplantılarının akabinde toplantıya ilişkin bir basın açıklamasıyla görüşülen konulara yönelik özet bir bilgilendirme de Başkanlığımızca kamuoyu ile paylaşılmaktadır.

Komisyonumuz, düzenleyeceği toplantının gündemini üyelerine, davet edilen kurum ve kuruluşlara, siyasi parti gruplarına ve TBMM Başkanlığına resmi yazıyla duyurmaktadır. Komisyon Başkanlığı tarafından ilan edilmeyen toplantı haberlerine itibar edilmemesi kamuoyuna saygıyla duyurulur."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)