BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGürcistan'da telesiyej dehşeti----

Gürcistan'da telesiyej dehşeti

Gürcistan'da telesiyej dehşeti
17 Mart 2018 - 04:38 www.finansgundem.com

Gürcistan'daki bir kayak merkezinde arızalanan telesiyej üstündeki insanları fırlattı. 8 turist yaralandı

Gürcistan’ın dağlık Gudauri kış sporları merkezinde arızalanan telesiyej yüzlerce insana ecel terleri döktürdü. Çıldıran teleferik 8 turistin yaralanmasına neden oldu.

Gudauri kış sporları merkezinde telesiyej krizi öğlen saatlerinde yaşandı. Bölgede elektriklerin kesilmesiyle ve sistemin bu gibi durumlarda devreye girmesi gereken freni de arızalı olunca çelik kanatlı düzenek hızlı bir şekilde hareket etmeye başladı. İnsanlar aşırı hız yüzünden oturdukları koltuklardan fırlamaya başladı.

ÖLÜM OLABİLİRDİ

Olayla ilgili Rustavi-2 TV kanalına açıklama yapan Gürcistan Sağlık Bakanı Davit Sergiyenko, “Şansımıza ölüm vakası olmadı. Tatsız olayda 8 kişi kırıklarla kazayı atlattı. Yaralananlar başkent Tiflis’teki hastaneye naklediliyor” dedi.

Gürcistan savcılığı ile kayak merkezindeki teleferiğin hatalı işletilmesi nedeniyle soruşturma başlattığını bildirdi. Türkiye’den turistlerin de sıkça ziyaret ettiği Gürcistan kayak merkezindeki bu tatsız olay sırasında Gudauri’de Türk turistlerin bulunup bulunmadığı tespit edilemedi. (Hürriyet / Nerdun Hacıoğlu)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)