BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGüneş: Bu bize bir ders oldu----

Güneş: Bu bize bir ders oldu

Güneş: Bu bize bir ders oldu
17 Ağustos 2018 - 03:25 www.finansgundem.com

UEFA Avrupa Ligi'nde play-off'a kalma şansını son dakikada atılan golle yakalayan Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, maç sonrası açıklamalarda bulundu

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme turu rövanş karşılaşmasında LASK Linz'e 2-1 mağlup olmasına rağmen bir üst tura yükseldi. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Beklediklerinden zor bir maç olduğunu ifade eden Şenol Güneş, "Oyuncu kalitesi ve takım üstünlüğümüzü sahaya yansıtamadık" dedi. Güney şöyle devam etti: "Son anda attığımız golle turu geçtik ama bugünkü oyun adına üzgünüm. Oyuncuların da benimde çok daha iş yapmamız gereken bir maç olduğunu görüyorum. Evet oyuncu değişiklikleri, geç gelenler, fizik olarak eksik olanlar bu dağılımı yaşıyoruz ama Beşiktaş'ta oynayan her oyuncu daha çok verim verebilmeli. Hem topu kullanmada hem baskıda eksik kaldık. Rakibin bize karşı motivasyonunu ve fizik gücünü kullanarak oynamasını kolaylaştırdı. Kapanıp, bizden aldığı toplarla çıkmaya çalıştı. 2'nci yarı biraz daha kopmalar başladı. İstek vardı ama oyun kopmaları da vardı. Rakip de pozisyon bulabilirdi. Tur atlamayı da yine bu oyuncular yaptığı için tebrik ediyorum."  

"BU BİZİM İÇİN BİR DERS OLDU"

Mağlup olmalarının üzüntü verici olduğunu söyleyen Güneş, son olarak şunları söyledi:
"Bu bizim için bir ders oldu. Play off maçını bu kadar emek verdik, buraya geldik hem mağlup olduk. Bir defa bu üzüntü verici. Ama turu geçtik o önemli. Şimdi play off turunu geçmek istiyoruz. Erzurum maçı da 2 gün sonra. Daha kısa olduğu için, bazı değişiklikler yapmayı düşündük. Kimlerle nasıl oynayacağımızı şimdi tekrar gözden geçireceğiz. Süre kısa. Bunun dışında bir şey söyleyeyim. Öncelikle rakip takımı tebrik ediyorum. Kapasitesinin üstünde iki maçta da zorladı. Ben diğer maçlarını da seyrettim. Bize karşı motivasyonları, büyük bir takıma karşı oynama hırsları biraz fazlaydı. Onları tebrik ediyorum. Bizim takımda da her şarta, olumsuzluğa rağmen turu geçti. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ama en önemlisi seyircilerin, ben saha içerisinde bir olumsuzluk görmedim. Hata yapıldı, karışık olmasına rağmen medenice oturdular. Gol atan sevindi, gol yiyen üzüldü. Hem LASK Linz taraftarlarını hem de Beşiktaş taraftarlarını tebrik ediyorum. Demek ki olabiliyormuş. Bir korkumuz da oydu. Biliyorsunuz seyirciyi karışık aldılar. Böyle bir şey Lyon'da yaşamıştık. Taraftarları tebrik ediyorum."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)