BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisGül Türkmenoğlu dünyaca ünlü otelin tepe yöneticisi oldu----

Gül Türkmenoğlu dünyaca ünlü otelin tepe yöneticisi oldu

Gül Türkmenoğlu dünyaca ünlü otelin tepe yöneticisi oldu
25 Ocak 2017 - 15:38 www.finansgundem.com

New York’un en lüks otellerinden biri olan The Benjamin’in genel müdürlüğüne sektörün tecrübeli ismi Gül Türkmenoğlu atandı.

FINANSGUNDEM.COM

Türk yöneticilerin uluslararası alandaki başarılarına yeni ve önemli bir atama daha eklendi. Hudson New York Oteli Genel Müdür Yardımcısı ve Otel Müdürü olarak görev yapan Gül Türkmenoğlu, Manhattan’ın en gözde lüks oteli The Benjamin’in Genel Müdürlüğü’ne getirildi.

New York’un en lüks oteli ona emanet
New York merkezli Denihan Otel Gurubu’na ait The Benjamin’e atamayla birlikte, 209 oda ve suitten oluşan lüks otelin tüm operasyonel yönetimi, yiyecek icecek, finansman, satış ve pazarlama sorumlulukları Gül Türkmenoğlu’na bağlandı.

25 yıllık tecrübe
Uzun zamandır New York’ta bulunan sektörün ünlü ismi Gül Türkmenoğlu, uluslararası düzeyde dünyanın önde gelen otellerindeki liderlik pozisyonlarında kazandığı 25 yıllık önemli bir tecrübeye sahip. Otelcilik dünyasında ses getiren görevlendirme 2016 yılının sonunda gerçekleştirildi.

İstanbul’dan ABD’ye…
İstanbul'un seçkin otellerinden Conrad İstanbul'un açılış ekibinde bulunan Gül Türkmenoğlu, Mısır’daki Conrad Kahire Oteli’nde bir süre görev aldıktan sonra dünyaca ünlü Waldorf-Astoria Oteli’nin yönetim kadrosuna katılmak üzere New York'a transfer oldu. Gül Türkmenoğlu, Waldorf Astoria’dan sonra New York’ta Millenium Oteller zincirine bağlı ONE UN New York’ta otel müdürü, Lexington Hotel NYC genel müdür yardımcısı ve son olarak Hudson New York Oteli’nde genel müdür yardımcısı ve otel müdürü olarak görev yaptı. Türkmenoğlu, Çukurova Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği lisans egitimi, New York Üniversitesi İşletme yüksek lisans eğitimi mezunu.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)