BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGüçlü büyüme piyasaları olumlu etkiledi----

Güçlü büyüme piyasaları olumlu etkiledi

Güçlü büyüme piyasaları olumlu etkiledi
21 Temmuz 2017 - 07:45 www.finansgundem.com

JP Morgan'ın yayınladığı raporda, erken seçim riskinin kalkması ile piyasada negatif yönlü ayrışmanın olma ihtimalinin azaldığını belirtildi

JP Morgan, Türkiye'de bir erken seçime gidilmesi riskinin azaldığını ve piyasada negatif sürpriz yaşanması riskinin düştüğünü bildirdi. 
18-19 Temmuz tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret eden ve İstanbul ile Ankara'da hükümet ve TCMB yetkilileri, bağımsız siyasi ve ekonomik analistler, yerel piyasa katılımcıları ve iş dünyası temsilcileri ile bir araya gelen JP Morgan uzmanları, yaptıkları toplantıların özellikle kısa vadede Türk ekonomisi için yapıcı görüşlerini teyit ettiğini ifade ettiler.
JP Morgan analistleri dün yayınladıkları raporda, "Güçlü büyüme görünümü ve düşük siyasi patırtının etkisiyle yerel güven son birkaç ayda ciddi şekilde iyileşti. Ancak uzun vadeli siyasi ve ekonomik görünümler için endişeler devam ediyor. Bununa birlikte çok ihtiyaç duyulan yapısal reformlar için açık bir yol haritası yok, yerel yatırımcılar kısa vade için çok daha pozitifler. Erken seçim riski azaltı ve piyasada negatif sürpiz riski düştü" değerlendirmesini yaptılar.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)