BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGS'nin stadının adı değişti----

GS'nin stadının adı değişti

GS'nin stadının adı değişti
14 Ocak 2011 - 16:43 www.finansgundem.com

Yapımı yılan hikayesine dönen ancak sonunda hizmete açılan stadın adı değişti

Adnan Polat, Seyrantepe'de inşa edilen ve 15 ocakta açılışı yapılacak olan stada, "Ali Sami Yen Spor Kompleksi ve Türk Telekom Arena" adının verileceğini söyledi.
Yeni yapılan Stada Ali Sami Yen Spor Kompleksi adının da verileceğini belirten Polat, "Galatasaray Spor Kulübü'nü Ali Sami Yen Bey kurdu. Ali Sami Yen Stadyumu'nu da efsane yapan Galatasaray taraftarıdır. İkisi bir araya geldiğinde muhteşem bir imaj çıktı. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Kapanışı Ali Sami Yen'e yakışır bir şekilde yaptık. Ancak şimdi Ali Sami Yen Stadı'nı Mecidiyeköy'de bırakıp, Türk Telekom Arena'ya bakmamız lazım. Bizim Seyrantepe'de yapılan stadın adı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi ve Türk Telekom Arena" ifadelerini kullandı.
Türk Telekom Arena'da Ajax ile oynanacak maça yoğun bir ilgi olduğunu ifade eden Adnan Polat, "Açılışta yaklaşık 47 bin kişi olacak. Taraftarlarımız orada olacak. Elimizde olan 12 bin bilet için 200 bin talep var. Biliyoruz ki bu işin sonunda bazı taraftarlarımız üzülecek. Belki de en yakınımızdakileri unutacağız. Elimizden geleni yapıyoruz, bizim imkanlarımız içinde olmayan şeyler var. Şimdiden taraftarlarımızın hoşgörüsüne sığınıyorum" şeklinde konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)