BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGönen HES özelleştirmesine 12 şirketten teklif----

Gönen HES özelleştirmesine 12 şirketten teklif

Gönen HES özelleştirmesine 12 şirketten teklif
21 Mart 2018 - 20:47 www.finansgundem.com

Çanakkale'deki Gönen HES ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmeleri 23 Mart'ta yapılacak

Çanakkale'deki Gönen Hidroelektrik Santrali (HES) ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmeleri 23 Mart'ta yapılacak.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından (ÖİB) yapılan açıklamada, Gönen HES ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine katılmak üzere 12 şirketin teklif verdiği ve nihai pazarlık görüşmelerinin 23 Mart 2018 Cuma günü saat 14.30'da gerçekleştirileceği belirtildi.

Söz konusu ihaleye, Süper Elektrik Üretim AŞ, Altek Alarko Elektrik Santralları Tesis İşletme ve Ticaret AŞ, Metek Hidro Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ, Amiroğlu Madencilik, Kömür, İnşaat Hafriyat ve Nakliyat Sanayi ve Ticaret AŞ, Dağlıoğlu Yurtiçi ve Uluslararası Nakliye Kömür Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gönen Hes Elektrik Üretim AŞ, ERG Altyapı İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, İltek Enerji Yatırım Sanayi ve Ticaret AŞ, Rönesans Enerji Üretim ve Ticaret AŞ, Aria Teknolojik Yatırımlar AŞ, Tayfurlar Enerji Elektrik Üretim AŞ ve MGES Enerji Üretim İnşaat ve Tarımsal Ürünler Sanayi Ticaret AŞ teklif verdi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandas21 Mart 2018 21:41

    Bunlar kene alismislar asalak olarak yasamaya.hazır oka sinek çok konar.ya bir kerede kendiniz üretin yapin isletin.Devlet malı milletin malı.Devletin bütün mallarina göz dikiyorsunuz.