BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGoldman Sachs'tan Bitcoin'e yeşil ışık----

Goldman Sachs'tan Bitcoin'e yeşil ışık

Goldman Sachs'tan Bitcoin'e yeşil ışık
03 Ekim 2017 - 13:05 www.finansgundem.com

JPMorgan CEO'sunun "Bitcoin alanı kovarım" açıklamasından sonra Goldman Sachs Bitcoin hizmeti ile ilgili çalışmalara başlıyor

New York merkezli uluslararası banka Goldman Sachs, Bitcoin ve diğer dijital paraların alım-satımında müşterilerine nasıl destek vereceği konusunda araştırmalara başladı.

Goldman Sachs yetkilileri, kripto para uzmanlarıyla görüşmelere devam ediyor ancak henüz bir iş planı, uygulama için zaman çizelgesi formüle edilmedi ya da Bitcoin bağlantılı yatırımlara henüz başlanmadı.

Müşterilerin ihtiyaçlarının nasıl tespit edileceği ve dalgalı Bitcoin'in risklerinin nasıl anlaşılacağı Banka'nın cevap aradığı sorular arasında.

Goldman Sachs sözcüsü Tiffany Galvin, telefonla verdiği röğportajda,"Müşterilerin dijital para birimlerine olan ilgisine cevaben, biz de kendilerine en iyi hizmeti nasıl vereceğimizi" araştırıyoruz" dedi. Ancak daha detaylı bilgi vermedi.

Goldman'ın rakiplerinden JPMorgan Chase'in CEO'su Jamie Dimon, geçen yıl yaptığı açıklamada Bitcoin'in bir 'dolandırıcılık' olduğunu ve patlayacağını söyleyerek herhangi bir çalışanının Bitcoin işlemi yapması durumunda bir dakika içerisinde kovulacağını duyurmuştu.

Morgan Stanley CEO'su James Gorman ie dijital para birimi hakkında daha olumlu konuşmuş, Bitcoin'in geçici bir hevesten daha fazlası olduğunu ifade etmişti. (Bloomberg)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)