BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGoldman Sachs CEO'sundan Bitcoin açıklaması----

Goldman Sachs CEO'sundan Bitcoin açıklaması

Goldman Sachs CEO'sundan Bitcoin açıklaması
21 Haziran 2018 - 09:51 www.finansgundem.com

Goldman Sachs CEO´su Lloyd Blankfein, kendisinin Bitcoin yatırımı bulunmadığını, ancak, Bitcoin´in bir geleceği olmadığı iddiasının da "oldukça küstah" olduğunu söyledi

ABD´nin New York kentinde The Economic Club´ta konuşan Blankfein, dünyanın altın standardından, devletlerin yönettiği yasal para kullanımına geçtiği örneğini vererek, ileride bir gün kripto para birimlerinin de aynı şekilde kullanılmasının imkansız olmadığını belirtti ve şöyle konuştu:

"Eğer devletin onaylaması sebebiyle yasal para kabul edilebiliyorsa, aynı durum ileride kripto para birimleri için de neden geçerli olmasın?

Kripto para birimleri benim için uygun değil; benim Bitcoin yatırımım yok, bildiğim kadarıyla Goldman Sachs´ın da yok fakat eğer bir gün kripto para birimleri kullanımı artarsa, size bunun neden olduğunun tarihçesini gösterebilirim.

Yatırım yapmadığım veya aşina olmadığım için kripto para birimleri kullanımı asla gerçekleşmeyecek demek oldukça küstah bir söylem olur."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)