BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGöçmen Börekçisi’nde anne böreği----

Göçmen Börekçisi’nde anne böreği

Göçmen Börekçisi’nde anne böreği
09 Ekim 2015 - 15:22 www.finansgundem.com

Balkanların Göçmen böreği en doğal haliyle Göçmen Börekçisi’nde

On yılı aşkın süredir gelenekselliğin temsilcisi olan Göçmen Börekçisi, ev kadınlarının özen ve titizlikle hazırladığı ürünlerini lezzetseverlerle buluşturuyor. Lezzetli, hafif ve kaliteli malzemelerle üretilen tüm börek çeşitleri yüzde 100 doğal ve katkı maddesi içermiyor.


Her biri incelikle üretilen ıspanaklı, kıymalı, patatesli ve peynirli çeşitleriyle meşhur göçmen böreğinin yanı sıra, küt böreği, kol böreği, gül böreği ve su böreği çeşitleriyle de her damak tadına hitap ediyor.

Göçmen böreği ya da ninelerimizin çarşafla beraber açmasından esinlenilen adıyla çarşaf böreği, katı yağ kullanılmadığı için de diğer böreklerden ayrılıyor. Mısırözü yağıyla yapılan Göçmen böreği hafifliği ve mideyi yakmamasıyla fark yaratıyor. İnceliğiyle bilinen baklava hamurundan dahi ince göçmen böreği hamuru oklava dahi değmeden, ev kadınlarının el açmasıyla üretiliyor. İçine çeşit olarak orta yağlı peynir, yüzde 100 dana eti kıyma ya da Afyon patatesi konuyor ve tepsilerde Göçmen Börekçisi müşterilerine sunuluyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)