BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGlobal Finance: Türkiye'nin “En İyisi” Akbank Private Banking----

Global Finance: Türkiye'nin “En İyisi” Akbank Private Banking

Global Finance: Türkiye'nin “En İyisi” Akbank Private Banking
23 Şubat 2018 - 11:06 www.finansgundem.com

Akbank Private Banking, uluslararası finans yayını Global Finance’in “Best Private Banking in Turkey” ödüllerini topladı.

“Global Finance Best Private Banking Awards” ödül töreni, dünyanın dört bir yanından üst düzey banka yöneticilerinin katılımıyla New York’ta düzenlendi. Türkiye’nin ilk özel bankacılık birimi olan Akbank Özel Bankacılık, 2018’e küresel düzeyde prestijli ödüllerle başladı. Akbank Private Banking, Global Finance’in “Türkiye’nin En İyi Özel Bankacılık” ödülüne layık bulundu. 

Akbank Private Banking birimini bu önemli başarılara taşıyan yeniliklerin müşteri odaklı bakış açısı ile gerçekleştiğini belirten Akbank Private Banking Bölüm Başkanı Didem Bağrıaçık; “2017 yılında başlattığımız ‘Müşteri Deneyimi Yönetimi’ konusundaki yenilikçi çalışmaların müşterilerimiz nezdinde olumlu etkisini gözlemliyoruz. Uluslararası alanda farklı kategorilerde bize birçok ödül kazandırdı. Aldığımız bu ödüllerle gurur duyuyoruz.  Akbank Private Banking olarak üst segment müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerimizi yenilikçi ve dijital bir anlayışla yeniden tasarladık. Bu çalışmayı yaparken müşterilerimizin ihtiyaç ve talepleri önceliğimiz oldu. Ayrıca 2018 yılına bir yenilikle girdik ve “Akbank Private Banking” ile “Akbank Yatırım Hizmetleri” bölümlerini tek bir çatı altında toplayarak Varlık Yönetimi alanında sinerji yaratacak bir atılım yaptık. Bu atılımın da sonuçlarını çok yakında göreceğimize inanıyorum. ” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)