BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisGeneral Electric'in CEO'su istifa etti----

General Electric'in CEO'su istifa etti

General Electric'in CEO'su istifa etti
12 Haziran 2017 - 14:05 www.finansgundem.com

General Electric'in Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Jeff Immelt istifa etti. Immelt 2001 yılından bu yana General Electric'in başındaydı.

Dünyanın en büyük şirketlerinden olan General Electric'in Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Jeff Immelt istifa etti. 61 yaşındaki Jeff Immelt'in yerine ise John Flannery, Başkan ve CEO olarak atandı.

General Electric tarafından yapılan açıklamaya göre, mevcut CEO Jeff Immelt 31 Aralık'a kadar Yönetim Kurulu başkanlığına devam edecek. John Flannery'nin ise 1 Ağustos tarihinden itibaren CEO, 1 Ocak'tan tarihinden itibaren de Başkan olarak göreve başlayacağı belirtildi.

Şu anda General Electric'in Healthcare başkanı ve CEO'su olarak görev yapan 55 yaşındaki Flannery, GE Capital ile yaklaşık otuz yıl önce çalışmaya başladı.

İstifa eden CEO Jeff Immelt ise, bir süredir dev şirketin nakit akışındaki sorunlar nedeniyle yoğun bir hissedar baskısıyla karşı karşıyaydı.

Immelt, yaptığı açıklamada, yerine gelen John Flannery ile ilgili olarak, "John, GE'yi ileriye taşıyacak doğru adamdır. Yatırımcılar, müşteriler ve GE takımı ona güveniyor" dedi.

Piyasa değeri 245 milyar dolar olan şirketin ise dünya çapında 295 bin çalışanı bulunuyor.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)