BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGazprom'dan doğalgaz fiyatı tahmini----

Gazprom'dan doğalgaz fiyatı tahmini

Gazprom'dan doğalgaz fiyatı tahmini
26 Mayıs 2016 - 19:16 www.finansgundem.com

Gazprom, Avrupa’da doğalgaz fiyatlarının bu yıl bin metreküpte ortalama 167-171 dolar bandında seyretmesini beklediklerini belirtti

Rus enerji şirketi Gazprom’un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aleksander Medvedev, Avrupa’da doğalgaz fiyatlarının bu yıl bin metreküpte ortalama 167-171 dolar bandında seyretmesini beklediklerini belirtti.

Rus haber ajansı RIA Novosti’de yer alan habere göre, Rusya’nın Sankt Petersburg kentinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Medvedev, Avrupa’da bu yıl doğalgaz fiyatlarının bin metreküpte ortalama 167-171 dolar seviyesinde olmasını beklediklerini söyledi.

Gazprom’un geçen yıl 159 milyar metreküp doğalgaz ihraç ettiğini hatırlatan Medvedev, “Bu yıl ise toplamda 165 milyar metreküp doğalgaz ihraç etmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Önceki haftalarda, şirketin bu yılın ilk çeyreğinde Türkiye’ye doğalgaz ihracatının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 18 azalarak 6,4 milyar metrekübe gerilediği açıklanmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)