BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisGaranti'ye yeni genel müdür yardımcısı----

Garanti'ye yeni genel müdür yardımcısı

Garanti'ye yeni genel müdür yardımcısı
22 Aralık 2016 - 11:57 www.finansgundem.com

Garanti Bankası'ndan ayrılan genel müdür yardımcılarının yerine atamalar başladı

Garanti Bankası'nda bugün üst yönetimde değişiklikler yaşandı. Genel müdür yardımcılarından Onur Genç başka göreve atanırken, Nafiz Karadere ile yollar ayrıldı.
Garanti Bankası'ndan ayrılan genel müdür yardımcıların yerine gelecek ilk isim ise belli oluyor. Finans Gündem'e gelen bilgilere göre, Garanti Emeklilik Genel Müdürü Cemal Onaran'ın, Garanti Bankası'na Genel Müdür Yardımcısı olarak geri döneceği konuşuluyor.
Garanti Emeklilik'i sektör liderliğine taşıyan Onaran, bu başarısının karşılığını bankaya Genel Müdür Yardımcısı olarak getirilmesiyle alacak.
Cemal Onaran, 1 Ağustos 2012 itibarıyla Garanti Emeklilik ve Hayat A.Ş.’de Genel Müdür olarak atanmıştı.

CEMAL ONARAN KİMDİR?

Yükseköğrenimini 1990 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamlayan Onaran, aynı yıl Garanti Bankası Teftiş Kurulu’nda müfettiş yardımcısı olarak göreve başlamıştır. 2007 yılına kadar Garanti Bankası’nın İstanbul’daki çeşitli bölge müdürlüklerinde Bölge Müdürü olarak görev alan Onaran, Garanti Bankası’nın mortgage kredileri konusunda faaliyet gösteren iştiraki Garanti Mortgage’ın kurulmasıyla 2007 yılının Ekim ayında şirkete Genel Müdür olarak atanmıştır. Onaran, 1 Ağustos 2012 itibarıyla Garanti Emeklilik ve Hayat A.Ş.’de Genel Müdür olarak görevine devam etmektedir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Güner gedikli23 Aralık 2016 09:27

    Cemal. Bey in başarılı geçmişi göz ardı edilemezdi Harika bir karar yolunuz açık olsun👏👏🙏

  • melih demir22 Aralık 2016 12:16

    banka zaten ço başarılı .yatıırmcılarına da kazandıran tek banka..şahenkler bu sebeple halk tarafından da seviliyor..kimsenin söyleyecek bir lafı olamaz..birde yapı krediye halk banka bakın..biri özel banka koçların yatıırmcısını süründürmeye devam ediyor hemde banka***diğeri zaten kendi gyo sunda bile garip bir sistem içinde acil denetime alınması lazım sonra çok geç olabilir..bu halk ve vakıf gyo larındaki durum ne* sıkıntı ne**