BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti'ye bir ödül de EDMER'den!----

Garanti'ye bir ödül de EDMER'den!

Garanti'ye bir ödül de EDMER'den!
06 Mayıs 2016 - 13:12 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, bir kez daha “Türkiye’nin En Etik Şirketleri” arasında yer aldı

Garanti Bankası, Türkiye’de etik bilincinin oluşturulması, geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla kurulan Türkiye Etik Değerleri Merkezi’nin (EDMER) yaptığı “Etika 2015 Türkiye’nin En Etik Şirketleri” çalışması kapsamında, bu yıl da ödüle layık görüldü. İtibar Yönetimi, Kurumsal Yönetim, Kurumsal Sosyal Sorumluluk, Liderlik, Yaratıcılık, Önderlik, Kanun ve Mevzuata Uyum Yönetimi gibi kategorilerde EDMER’in belirlediği kıstaslara uyum sağlayan Garanti, ödülü almaya hak kazandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, “Garanti Bankası için etik ve doğruluk ilkeleri, yasalara uyumun çok ötesinde bir anlam taşıyor. Garanti’nin başarısının temelinde, tüm paydaşlarımızın bize duyduğu güven yatıyor. Şeffaf, anlaşılır ve sorumlu bir yaklaşımla değer yaratmak hedefiyle yolumuzda ilerliyoruz. Bu alandaki çalışmalarımızın EDMER tarafından 2 yıldır üst üste ödüllendirilmesinden ise mutluluk duyuyoruz. Garanti Bankası olarak, Türkiye’de etik bilincinin yerleşmesi ve geliştirilmesi konusunun büyük önem taşıdığını düşünüyoruz. EDMER’in yaptığı çalışmaların, ülkemizdeki tüm yöneticilere ve şirketlere örnek olduğuna inanıyorum.” dedi. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)