BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGarantiOne, MMA “Smarties Awards”tan 5 ödül kazandı----

GarantiOne, MMA “Smarties Awards”tan 5 ödül kazandı

GarantiOne, MMA “Smarties Awards”tan 5 ödül kazandı
14 Kasım 2017 - 13:12 www.finansgundem.com

Garanti Bankası'nın hazırladığı GarantiOne'a ödül yağdı

Garanti Bankası, 18-25 yaş arasındaki müşterilerine özel hazırladığı bankacılık uygulaması GarantiOne’la, “Mobile Marketing Association” (MMA) tarafından düzenlenen Smarties Ödülleri kapsamında 5 kategoride ödül aldı. Garanti One, EMEA bölgesinde “Ürün/Hizmet Lansmanı Marka Bilinirliği” kategorisinde Altın, “Programa Bağlı Arayüz” kategorisinde Gümüş, “Mobil Uygulama” kategorisinde Bronz ödülün sahibi oldu. Türkiye çapında ise “Programa Bağlı Arayüz” kategorisinde Altın, “Mobil Uygulama” kategorisinde Gümüş ödüle layık görüldü.

Mobil pazarlama dünyasında yaratıcı ve başarılı markalara verilen Smarties ödülleri hakkında bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, “Mobil bankacılık, bankaların geliştirip sunduğu yenilikçi hizmetlerin birbirini tetiklemesiyle, hızla gelişmeye devam ediyor. Garanti Bankası olarak, büyük veriden yararlandığımız müşteri deneyimini temel alıp, kullanıcı dostu tasarımlarla sürekli yenilediğimiz mobil bankacılık uygulamalarımızı; müşterilerin talep ve ihtiyaçlarına göre şekillendiriyoruz. Kullanıcıların hem bankacılık deneyimlerini hem de günlük hayatlarını kolaylaştırmak hedefiyle hizmete sunduğumuz GarantiOne ile Türkiye’nin tek gençlik bankacılığını devreye aldık. GarantiOne’ın 1 yıl gibi kısa sürede MMA gibi uluslararası bir kuruluş tarafından 5 ödüle layık görülmesi bizim için mutluluk ve gurur kaynağı. Müşteri beklentilerini odağımıza alarak mobil bankacılık alanındaki çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.” dedi.

50 ülkede 800 üyeyle faaliyet gösteren MMA’nın düzenlediği, 100’den fazla markanın katıldığı Smarties Ödülleri, Pazarlama Stratejileri, Medya Stratejileri ve Teknoloji olmak üzere 3 bölüm altında, 18 kategoride veriliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)