BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiGaranti’nin patronu Rodriguez’den çarpıcı Türkiye yorumu----

Garanti’nin patronu Rodriguez’den çarpıcı Türkiye yorumu

Garanti’nin patronu Rodriguez’den çarpıcı Türkiye yorumu
14 Eylül 2018 - 16:09 www.finansgundem.com

BBVA Yönetim Kurulu Başkanı Francisco Gonzalez Rodriguez Türkiye’ye güven duyduğunu, IMF’ye ihtiyaç olmadığını söyledi

FINANSGUNDEM.COM DIŞ HABERLER SERVİSİ

Türk bankacılık sektörünün güçlü markalarından Garanti’nin yüzde 49.85’ine sahip olan İspanya merkezli BBVA’nın (Banco Bilbao Vizcaya Argentaria) Yönetim Kurulu Başkanı Francisco Gonzalez Rodriguez, “Türkiye IMF yardımına ihtiyaç duymuyor” dedi.

Merkez Bankası’nın 6.25 puanlık faiz artırımından sonra Türkiye'deki durum hakkında hissettiği olumlu düşüncülerin çoğaldığını ifade eden Francisco Gonzalez Rodriguez, “Ülke geleceğine dair daha fazla güven duyuyorum çünkü, büyük bir karar aldılar ve piyasayı şaşırttılar” diye konuştu.

“TÜRKİYE IMF YARDIMINA İHTİYAÇ DUYMUYOR”

Francisco Gonzalez Rodriguez, Türkiye’nin mevcut ekonomik krizinden kurtulmak için herhangi bir IMF yardımına ihtiyaç duymadığını da belirtti.

BBVA Başkanı Francisco Gonzalez Rodriguez, geçtiğimiz Çarşamba günü Beştepe’deki kabulde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelmiş, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın da hazır bulunduğu basına kapalı görüşme 1.5 saat sürmüştü.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emgo17 Eylül 2018 07:45

    19krte ımf giden bir ülke ve iktidar ..bundan utanç duyulması lazım...niçin bu hale geliyoruz un tartışılması gerek. 70 yıldır(1938 hariç)işbirlikçi iktidarlar tarafından yönetilmekteyiz. Bunu tartışın..neden......

  • Mati16 Eylül 2018 21:55

    Merkez bankası ihanet ediyor.faizi artırmakla acele etti.her şey eskisi gibi değil Türkiye'nin istikrarı demek Avrupa'nın istikrarı demektir.ilerde çok şey değişecek Türkiye için olumlu gelimeler olacak sadece zaman ve sabır.

  • hüloğğ15 Eylül 2018 10:03

    ay sonu tayyip gidip bununla görüşecek yaa faizle para alacağı için ımf ye gerek yok gel benden al parayı demiş

  • mustafa14 Eylül 2018 21:31

    EE NASIL ÇÖZECEZ ONUDA DE YADA İCRAAT GÖSTER AT ORTAYA Bİ 50 MİLYAR DOLAR

  • bir yorum14 Eylül 2018 19:24

    Ne güçlü kararı be adamların amacı zaten faizleri yükseltip yatırımları durdurmak ve enflasyonu iki hanelerde tutmak.Bakın görün dolar tekrar faiz artışından önceki duruma gelecek yani artacak.Bu dolar operasyonlarını aşağılık birleşik arap emirlikleri ve bazı arap bankaları yapıyormuş.Bence daha fazla dayanamazlardı.Faiz artırmakta aceleci olmamak lazımdı ama maalesef resmin büyüğünü göremiyorlar.