BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti'nin ikinci reklamı yayında----

Garanti'nin ikinci reklamı yayında

Garanti'nin ikinci reklamı yayında
26 Nisan 2018 - 14:38 www.finansgundem.com

Garanti Bankası'nın ikinci reklam filmi, Ayhan Sabit’in, Türkiye’de bir ilk olan Garanti Cep’ten QR kodla para gönderme deneyimini eğlenceli bir şekilde ekranlara taşıyor

Garanti Bankası, geçtiğimiz hafta Ugi, Engin Günaydın ve Dilan Çiçek Deniz ile başlattığı keyifli maceralarının ikincisini yayınladı. Reklam kampanyasının ikinci filmi, Ayhan Sabit’in, Türkiye’de bir ilk olan Garanti Cep’ten QR kodla para gönderme deneyimini eğlenceli bir şekilde ekranlara taşıyor.

Maceranın bu bölümünde, Ayhan Sabit, yeni çocuk sahibi olan bir iş arkadaşları için para toplayan Duygu, Ugi ve diğer çalışma arkadaşlarını görür ve bu dayanışmaya dahil olmak ister. Üzerinde nakit bulamayınca, Ugi yardımına koşar ve Garanti’den IBAN numarası girmeden QR kodla para gönderebileceğini hatırlatır. Duygu’nun da yardımıyla Ayhan para gönderme işlemini kolaylıkla gerçekleştirir.

Garanti Cep’ten QR kodla çok kolay ve hızlı bir şekilde para göndermeyi başaran Ayhan Sabit’in “Ben yaparım deyince her zaman yaparım” gibi sözleri, reklam filminin en eğlenceli sahneleri arasında yer alıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)