BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti’den esnaf ve KOBİ’lere bayrama özel kredi fırsatı----

Garanti’den esnaf ve KOBİ’lere bayrama özel kredi fırsatı

Garanti’den esnaf ve KOBİ’lere bayrama özel kredi fırsatı
07 Mayıs 2018 - 11:25 www.finansgundem.com

Mayıs ayında kullanılacak kredinin geri ödemesi Ağustos 2018’de başlayacak..

Garanti Bankası, esnaf ve KOBİ müşterilerinin artan ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmesi amacıyla, bayrama özel 3 ay ödemesiz taksitli ticari kredi fırsatı sunuyor. 8 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecek olan “Bayram Kredisi” kampanyası kapsamında, cazip faiz ve uzun vade avantajlarıyla KOBİ’lerin finansal ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanıyor. Garanti’nin kampanyasından yararlanabilecek KOBİ şahıs işletmeleri ve tüzel firmaların, Mayıs ayında kullanacağı kredinin geri ödemesi Ağustos 2018’de başlayacak. KOBİ’ler; Garanti Bankası şubeleri, Garanti İnternet ve Garanti Cep üzerinden kredi başvurusunda bulanabilecek.

Bayrama özel kredi kampanyası hakkında bilgi veren Garanti Bankası KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cemal Onaran, “Esnaf ve KOBİ’lerin Garantisi olarak, Bayram öncesi artan finansman ihtiyaçlarını karşılamak için cazip kredi ürünlerimizle yine müşterilerimizin yanındayız... KOBİ’lerimize özel oluşturduğumuz kampanyayla 3 ay ödemesiz dönemli taksitli ticari kredi imkânı sunuyoruz. Bayram Kredisi ile KOBİ’lerimizin hayatını kolaylaştırırken, borç yüklerini hafifletip finansal ihtiyaçlarına avantajlı çözümler bulmayı amaçlıyoruz. Mayıs ayında kredi kullanıp Ağustos’ta ödemeye başlayacak esnaf ve KOBİ’ler, 3 ay boyunca borç yükünden kurtularak yaz aylarını daha rahat geçirecek. KOBİ’lerin her zaman yanında olarak, başta finans olmak üzere ihtiyaç duydukları her konuda desteğimizi sürdüreceğiz.” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)