BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGaranti Yatırım'ın yeni ürünleri işlemde----

Garanti Yatırım'ın yeni ürünleri işlemde

Garanti Yatırım'ın yeni ürünleri işlemde
27 Temmuz 2017 - 10:02 www.finansgundem.com

Garanti Yatırım Borsa Endeks Fark Kontratları (CFD) işleme açıldı

Garanti Yatırım, GarantiFX müşterilerine web ve mobil işlem platformlarından Borsa Endeks CFD ürünlerini işleme açtı. GarantiFX müşterileri, uluslararası para piyasalarındaki 5 büyük borsanın endeks değerlerinin dayanak varlık olarak alındığı fark sözleşmelerinde, GarantiFX Trader işlem platformları üzerinden emir iletimi gerçekleştirebilecekler.
Garanti Yatırım Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Utku Ergüder, “Garanti Yatırım müşterileri Avrupa’daki 12 ülkenin 50 değerli firmasının yer aldığı EUROSTOXX 50, Almanya’nın önemli 30 şirketinin hisselerinin işlem gördüğü Frankfurt merkezli DAX 30, Standard and Poor’s tarafından hesaplanan ve Amerika’daki 500 şirketin hisse senetlerinin işlem gördüğü S&P500, yüksek hacimli borsalarından biri olan Dow Jones 30 ve gelişmiş teknolojik alt yapısı ile Amerika’nın büyük 3 borsasından biri olan ve 100 şirketin hisse işlemlerinin gerçekleştiği NASDAQ borsalarının endeks değerlerine ait fark kontratlarında (CFD) işlem yapılabilecekler.” dedi. 
Utku Ergüder, Borsa Endeks Fark Kontratlarında (CFD) GarantiFX müşterilerinden ekstra komisyon alınmayacağını da sözlerine ekledi. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)