BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGaranti Portföy'e ödül----

Garanti Portföy'e ödül

Garanti Portföy'e ödül
21 Nisan 2017 - 08:08 www.finansgundem.com

Garanti Portföy Yönetimi’ne “En İyi Portföy Yönetim Şirketi” ödülü verildi

Garanti Portföy Yönetimi, dünyanın saygın finans yayınlarından International Finance Magazine tarafından, “En İyi Portföy Yönetim Şirketi, Türkiye 2017” (Best Asset Management Company Turkey 2017) ödülünün sahibi oldu. Garanti Portföy Yönetimi SMART Fonlar* ile geçen yıl da aynı kuruluş tarafından Türkiye’nin “En Yaratıcı Portföy Yönetim Şirketi” seçilmişti.

Garanti Portföy Yönetimi CEO’su Mahmut Kaya, “Garanti Portföy Yönetimi olarak bu piyasadaki başarılarımızın uluslararası bir kuruluş tarafından onaylanmış olması bizim için mutluluk verici. Bu ödülü,emeklerimizin uluslarası alanda ve standartlarda takdiri olarak görüyoruz. Sürdürülebilir performans için sağlam kurgulanmış yatırım süreçlerinin ve bunu destekleyen güçlü bir alt yapının çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bizi diğer şirketlerden farklı kılan bu özelliklerimiz sayesinde yatırımcılarımıza sürdürülebilir performans sağlama hedefi ile çalışmaya devam edeceğiz.”

Mahmut Kaya, yurtiçi piyasalarda yüksek deneyime sahip uzman yatırım yönetimi kadrosu, güçlü kurum içi araştırma ekibi, başarılı yatırım yönetimi süreçleri ve etkin risk yönetimi uygulamalarının Garanti Portföy Yönetimi’nin bu ödülü kazanmasında önemli rol oynadığını sözlerine ekledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)