BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti Paramatik şimdi de denizin üstünde----

Garanti Paramatik şimdi de denizin üstünde

Garanti Paramatik şimdi de denizin üstünde
25 Ağustos 2016 - 09:57 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, sunduğu yenilikçi çözümlerle müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor

Bankacılık sektöründe bir ilke imza atan Garanti, Türkiye genelindeki toplam 4.650 ATM'siyle müşterilerine sunduğu hizmeti, “Migros Deniz Market” içerisinde hizmete sunduğu Paramatik’le, şimdi de denizin üstüne taşıyor. Fethiye ve Göcek koylarında seyreden deniz taşıtlarının yanı sıra, denizde ve kara ulaşımı zor olan kıyı bölgelerinde, bankacılık hizmetlerine erişim ve nakit ihtiyacının yarattığı zorluklara da çözüm sunuyor.

40 metrelik uzunluğu ve 172 metrekarelik satış alanıyla, süpermarket formatında tasarlanan “Migros Deniz Market” teknesi, Eylül ayı sonuna kadar haftanın 7 günü 09.00-19.00 saatleri arasında, Fethiye ve Göcek koyları arasında sefer yapacak ve her akşam 19.00'dan 22.00'ye kadar da Fethiye Limanı’nda hizmet vermeye devam edecek. Migros Deniz Market üzerinde hizmete açık olan Garanti Paramatik’le, diğer tüm Paramatik’lerde olduğu gibi para çekme ve yatırma işlemlerinin yanı sıra para transferleri, bakiye sorgulama, nakit avans çekme, fatura, vergi ve kredi kartı borcu ödemeleri gibi, 200’e yakın bankacılık işlemi hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabiliyor. Müşteriler kartlı işlemler dışında, kartları yanında olmasa dahi birçok işlemi rahatlıkla gerçekleştirebiliyor. Garanti Paramatik’in, tüm banka kartlarıyla işlem yapılabilen "ortak ATM" özelliğiyle de para çekme, yatırma ve hesap bakiyesi sorgulama işlemleri kapsamında sadece Garanti müşterilerinin değil, tüm kullanıcıların hayatını kolaylaşıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)