BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringGaranti Faktoring'den 10 yeni şube----

Garanti Faktoring'den 10 yeni şube

Garanti Faktoring'den 10 yeni şube
15 Temmuz 2013 - 12:27 www.finansgundem.com

Garanti Faktoring başta İstanbul ve Ankara olmak üzere birçok şehirde 10 yeni şube açacak

Garanti Factoring, KOBİ' leri destekleme ve Anadolu'daki faaliyet alanını genişletme stratejileri çerçevesinde 10 adet yeni şube açtı.
Garanti Faktoring Genel Müdürü Hulki Kara, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya, Kayseri, Denizli, Gaziantep ve Samsun'daki mevcut 11 adet şubeye ek olarak, İstanbul (Karaköy-Beylikdüzü-Dudullu), Ankara (Ostim-Siteler), İzmir, Kocaeli, Eskişehir, Trabzon ve Konya'da açılan yeni lokasyonlarla birlikte toplam 21 adet şubeye ulaştıklarını kaydederken, Garanti Factoring'in, böylelikle banka iştiraki faktoring şirketleri arasında sektördeki en geniş ve en yaygın dağıtım kanalına sahip şirket konumunu pekiştirdiğini vurguladı.
Garanti Faktoring'in geçen yılı  20,5 milyon TL'lik bir  karlılık rakamıyla kapattığına da işaret eden Hulki Kara,şirketin,aynı dönemde ortalama aktif karlılığının %1,4, ortalama özkaynak karlılığının ise  %21,4 olarak gerçekleştiğini söyledi.Hulki Kara sözlerini şöyle sürdürdü:
'Bu yıl da bir önceki yılın gerçekleşen rakamlarının üzerine çıkmayı hedefliyoruz. Karlılığımızı arttırmak amacıyla öncelikle daha fazla müşteriye ulaşabilmek için satış ağımızı güçlendiriyoruz. Aynı zamanda müşteri ihtiyaçlarını dinleyerek uygun ürün ve süreçler geliştirmek için de  çalışıyoruz.'
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)