BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringGaranti Factoring'e ödül----

Garanti Factoring'e ödül

Garanti Factoring'e ödül
14 Aralık 2015 - 10:30 www.finansgundem.com

2015'in 'En iyi factoring şirketi' ödülü Garanti Factoring'in oldu

Garanti Factoring, dünyanın önde gelen bağımsız finans yayın kuruluşlarından biri olan Global Banking & Finance Review tarafından 2015 yılında “Türkiye’nin En İyi Faktoring Şirketi” seçildi.

Global Banking & Finance Review her sene, faaliyet gösterdikleri alana ve coğrafyaya göre finans kurumlarının tecrübeleri ile bağlantılı olarak gösterdikleri başarılarını, sektörlerindeki rekabet, değişim ve inovasyon güçlerini göz önünde bulundurarak bu seçimi yapıyor.

Garanti Factoring Genel Müdürü Hulki Kara konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Faktoring sektörü son yıllarda finansal piyasalarının diğer dallarına oranla daha hızlı bir büyüme potansiyeline sahip olduğunu gösterdi. Garanti Factoring de bu sektörün en eski ve en büyük oyuncusu. Amacımız her geçen gün sektörün büyümesine ve daha fazla müşteriye ulaşmasına katkıda bulunmak. Bu amaçla insan kaynağımıza, teknolojimize ve inovasyona yatırım yapıyoruz. Geri dönüşünü hem müşteri memnuniyeti hem de aldığımız uluslararası ödüllerle görmek, bizi izlediğimiz yolda daha da ileri gitmek için yüreklendiriyor.”

Garanti Factoring, Finansal Kurumlar Birliği’nin açıkladığı verilere göre 2014 yıl sonu ve 2015 1.yarıyıl itibariyle sektörün en yüksek factoring alacağı portföyüne sahip ve aktif büyüklüğü bakımından da Pazar payında lider konumda. İhracat faktoringinde de uluslararası faktoring birliği Factors Chain International üyeleri tarafından 2015 yılında “Dünyanın En İyi İhracat Faktoringi Şirketi” seçildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)