BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatGaranti Emeklilik'e bir ödül daha----

Garanti Emeklilik'e bir ödül daha

Garanti Emeklilik'e bir ödül daha
22 Ocak 2018 - 13:12 www.finansgundem.com

Garanti Emeklilik 'Kurumsal Yönetim Ödülleri'ne yenisini ekledi

Garanti Emeklilik, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin (TKYD) bu yıl düzenlediği Kurumsal Yönetim Ödülleri Töreni’nde, “Halka açık olmayan kuruluşlar” kategorisinde, “Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu En Yüksek Şirket” ödülünün sahibi oldu.

Garanti Emeklilik, sektöründe fark yaratan uygulamalarıyla değer görüldüğü prestijli ödüllere bir yenisini daha ekledi. Kurum, TKYD tarafından bu yıl düzenlenen Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi kapsamında, Kurumsal Yönetim Ödülleri’nde büyük bir başarıya imza attı.

Garanti Emeklilik, Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notları temel alınarak belirlenen ve “adillik”, “şeffaflık”, “hesap verebilirlik” ve “sorumluluk” ilkeleri üzerinde yönetim standartlarını inşa eden kuruluşların ödüllendirildiği tören kapsamında, “Halka açık olmayan kuruluşlar” kategorisinde “Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu En Yüksek Şirket” ödülünü kazandı.

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Garanti Emeklilik Genel Müdürü Burak Ali Göçer şöyle konuştu; "Uluslararası yönetim standartlarını önemseyen bir şirket olarak, kurumsal yönetim uygulamalarına gösterdiğimiz uyum ile “halka açık olmayan şirketler” kategorisinde “Bir kez daha Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu En Yüksek Şirket” ödülünün sahibi olduk. Bu yıl, bu anlamlı ödüle, tekrar layık görülmek bizleri oldukça gururlandırdı. Bu ödül kurumsal yönetim ilkelerine yönelik çalışmalarımızın yeterliliğini kanıtlayarak bizi motive ediyor.Ödülümüzün vermiş olduğu motivasyon ve kurumsal yönetim ilkelerine gösterdiğimiz önem ile bu alandaki liderliğimizi sürdürmeyi hedefliyoruz."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)