BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti Bankası 3 bölgenin lideri oldu----

Garanti Bankası 3 bölgenin lideri oldu

Garanti Bankası 3 bölgenin lideri oldu
19 Temmuz 2018 - 11:17 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, gelişmekte olan Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi’nde lider oldu.

Garanti Bankası, New York merkezli Institutional Investor dergisi tarafından yapılan gelişmekte olan Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi 2018 Yönetim Ekibi Liderler anketinde, “En Saygın” kurumlar arasında Türkiye’den tek banka olarak seçildi. Bölgede faaliyet gösteren 473 şirketin yer aldığı Institutional Investor’ın araştırmasında, finans sektöründen 108 kurum aday gösterildi. Finans kurumları genelinde, Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, “En İyi CEO”lar arasında ikinci sırayı alırken, Türkiye’den ilk üçe giren tek CEO oldu. Garanti Bankası Yatırımcı İlişkileri Direktörü Handan Saygın da “En İyi Yatırımcı İlişkileri Profesyoneli” seçildi. Garanti, finans sektörü genelinde tüm sıralamalarda Türkiye’deki bankacılık sektörüne öncülük ederek; “En İyi Yatırımcı İlişkileri Programı”, “En İyi Çevresel Sosyal Yönetişim ve Sorumlu Yatırım Metrikleri”, “En İyi Kurumsal Yönetişim” ve “En İyi Analist Günü” kategorilerinde ikinci sırada yer aldı.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, “Bu başarı, Garanti’nin paydaşlarıyla kurduğu proaktif, şeffaf ve güvene dayalı iletişimin bir yansımasıdır. Hisse senetleri 1990 yılından bugüne Borsa İstanbul’da, depo sertifikaları da 25 yıldır İngiltere ve Amerika’da işlem gören Garanti’nin, hissedarlar ve yatırımcılar nezdinde uluslararası düzeydeki değerlendirmelerde ilk sıralarda yer alması bizi oldukça mutlu ediyor. Bundan sonra da iletişimimizi aynı özenle, paydaşlarımıza karşı sorumluluğumuzun her daim farkında olarak yürüteceğiz.” diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)