BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti Avrupa'nın en iyileri arasına girdi----

Garanti Avrupa'nın en iyileri arasına girdi

Garanti Avrupa'nın en iyileri arasına girdi
29 Aralık 2017 - 13:44 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, Forrester Research tarafından Avrupa’da sektörün en iyileri arasında seçildi.

Garanti Bankası internet bankacılığı ile dünyanın en etkili araştırma ve danışmanlık şirketlerinden Forrester Research tarafından yapılan değerlendirmede, Avrupa’da en iyi 2. banka oldu.

Garanti, Forrester’ın, Avrupa’nın önde gelen 13 büyük bankasını değerlendirdiği “2017 Avrupa Online Bankacılık İşlevsellik Raporu”nda, bünyesinde bulunduğu BBVA ile birlikte en yüksek skorları elde ederek zirvede yer aldı. Garanti Bankası, 100 üzerinden 87 puanla ikinci sırada yer alırken, BBVA ise 100 üzerinden 90 puanla birinci oldu. Benzer araştırmada, ABD ve Kanada kıtasındaki bankalar en fazla 86 puan aldı.

Çeşitli kategorilerin değerlendirildiği araştırmada Garanti, internet şubesinde ana bankacılık işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde yapılma işlevinin değerlendirildiği “Hesap Yönetimi” kategorisinde 100 üzerinden 85 puanla Avrupa’da birinci sırada yer aldı. Garanti aynı zamanda, müşterilere ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetlerin değerlendirildiği “Satış ve Pazarlama” kategorisinde ise 100 üzerinden 100 alarak Avrupa liderlerinden biri oldu.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, “Garanti Bankası 20 yıla uzanan dijitalleşme sürecinde, her zaman sektöre yön veren, öncülük eden ve fark yaratan bir kurum oldu. Hedefimiz, müşterilerimizle etkileşim içinde olduğumuz her kanalda, onların hayatını kolaylaştırmak, her türlü bankacılık ihtiyaçlarını güvenli, kolay ve hızlı şekilde karşılamak. 2014 yılında Forrester tarafından yapılan ‘Global Mobil Bankacılık İşlevsellik’ raporunda Garanti Cep ile mobil bankacılık kategorisinde en iyi banka olarak gösterilmiştik. Bu yıl da ‘2017 Avrupa İnternet Bankacılığı İşlevsellik Araştırması’nda BBVA ile birlikte en yüksek skorları elde etmek bizim için gurur verici. Her zaman olduğu gibi, temel stratejimiz doğrultusunda müşterilerimize hep daha iyisini sunarak, yarattığımız değeri artırmaya devam edeceğiz.” dedi.

BBVA’nın Müşteri Çözümlerinden Sorumlu Başkanı Derek White ise “Garanti Bankası, müşterilerinin hayatına sürekli yenilikler getiren ve aynı zamanda bu hizmetlerini müşterilerine en iyi şekilde sunmaya odaklanan bir banka. Forrester’ın bu değerlendirmesi de bu yaklaşımın önemli bir örneği. BBVA Grup olarak, dünyanın her yerinde, en iyi dijital bankacılık hizmet ve platformlarını geliştirmeye odaklanıyoruz. Garanti, yetkin iş gücü ve uzmanlığıyla, bu önceliğimizin gerçekleşmesinde önemli bir rol oynuyor.” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)