BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'da Ataman dönemi sona mı eriyor?----

Galatasaray'da Ataman dönemi sona mı eriyor?

Galatasaray'da Ataman dönemi sona mı eriyor?
28 Mayıs 2017 - 15:42 www.finansgundem.com

Galatasaray Yönetimi son Efes faciasından sonra Ergin Ataman'ın biletini kesti. Basketbolda küçülmeyi planlayan sarı-kırmızılılar koç Ergin Ataman'ın da görevine son verecek.

Galatasaray Odeabank Başantreönü Ergin Ataman’ın sarı-kırmızılılardaki macerası bitiyor. Anadolu Efes’e çeyrek finalde yenilerek elenen Cimbom’da deneyimli koça büyük tepki var. Galatasaray yönetiminin önümüzdeki sezon basketbolda küçülmeye gideceği bilinirken, yönetimin Ergin Ataman’ın koltuğunu değiştirmeyi düşündüğü öğrenildi.

BÜTÇE DÜŞÜYOR

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, basketbolda bütçeyi düşüreceklerini açıkladı. Özbek 10 milyon Euro tutarındaki basketbol bütçesini 4 milyon Euro’ya düşüreceklerini belirtti. Eurloleague şampiyonu olan Fenerbahçe’nin yanı sıra Galatasaray’ın bu politikası taraftarlarca iyi karşılanmıyor.

Basketbolda güvenilir kaynaklardan biri olan İsrailli gazeteci David Pick de, Galatasaray’ın gelecek sezon Ataman’la yola devam etmeyeceğini iddia etti. Galatasaray’la birlikte Türkiye’de şampiyonluk, Avrupa’da ise Eurocup zaferleri kazanan Ataman, sezon başında oyun kurucu tercihlerindeki hataları ve son dönemde taraftar grubuyla yaşadığı tartışmalar sebebiyle, taraftarın hedefi haline gelmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)