BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGalatasaray'a yazık ederler----

Galatasaray'a yazık ederler

Galatasaray'a yazık ederler
26 Mart 2017 - 10:29 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, terörist Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Galatasaray üyeliğinden çıkarılmaması üzerine sert açıklamalarda bulundu

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, FETÖ/PDY ile olan ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen isimlerden Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Galatasaray Kulübü'nden ihraç edilmemesi ile ilgili olarak "Karar asla kabul edilemez. Galatasaray, milletimizin her kesimini derinden yaralayan, 15 Temmuz'dan sonra bu isimlere sahip çıkıyorlarsa Galatasaray'a yazık ederler" dedi.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması ile (FETÖ/PDY) olan ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen isimlerden Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Galatasaray Kulübü'nden ihraç edilmemesine tepki gösterdi.

CNN Türk'te Hakan Çelik'e konuşan Başbakan Yardımcısı Kaynak, "Karar asla kabul edilemez. İhraç edilenlerin FETÖ ile bağlantısı Hakan Şükür kadar değildir. Hakan Şükür, sembolik isimlerden biri olmuş. Galatasaray, milletimizin her kesimini derinden yaralayan, 15 Temmuz'dan sonra bu isimlere sahip çıkıyorlarsa Galatasaray'a yazık ederler" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)