BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'a 1 yıl men geldi----

Galatasaray'a 1 yıl men geldi

Galatasaray'a 1 yıl men geldi
02 Mart 2016 - 13:30 www.finansgundem.com

Galatasaray UEFA'nın mali kriterlerine uymadığı için Avrupa kupalarından 1 yıl men edildi

UEFA, Finansal Fair Play kriterlerine uymadığı gerekçesiyle uzun süredir yakın takibe aldığı sarı kırmızılı kulübe 1 yıl men cezası verdi.

Galatasaray'ın bu cezası Avrupa kupalarına katılım hakkı kazandığı ilk yıl için geçerli olacak. Eğer sarı kırmızılılar 2 yıl üst üste kupaya katılma hakkını elde edemezse bu ceza ortadan kalkacak.

UEFA 1+1 YIL İSTEMİŞTİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile yönetim kurulu üyelerinden Fatih İşbecer, Ural Aküzüm ve avukat Jean Luis Dupont geçtiğimiz hafta İsviçre'ye giderek UEFA yetkililerine, kulübün mali yapısını düzeltmek için hazırladıkları projeleri anlatmıştı. 

Sarı kırmızılıların savunması büyük ölçüde işe yaradı ve UEFA, artı 1'i kaldırıp, cezayı 1 yıl olarak belirledi.

UEFA, artı 1 yıl cezayı bir şartla kaldırdı... Eğer Galatasaray Mayıs 2016'da UEFA'nın sınır olarak belirlediği 10 milyon Euro zarar rakamını aşarsa artı 1 yıl maddesi devreye girecek ve ceza 2 yıla çıkacak.

Yani, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in sık sık dile getirdiği ve UEFA'ya verilen savunmada ısrarla üzerinde durduğu, "Zarar değil, tam tersi kar edeceğiz" iddiasının gerçeğe dönüşmesi gerekiyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)